Моментално работиме на планирано одржување на продавницата.
Ви благодариме на вашата доверба и разбирање.

ЗА НАС

Нашата приказна

 Почитувани потрошувачи, Компанијата Бистра Вода Дооел Скопје е овластен дистрибутер на компаниите Саманта, Гемак,АВТ,Алтеа ММ,Прилепска Пиварница,Еуро-Табак,Стоби Винарија, ХМ Спиритс, План Плус,Рес-ком,Дема. Во склоп на компанијата работи нашата интернет продавница за поедноставен и побрз пристап на нашата палета на производи за малопродажба. KRIGLA.MK е интернет продавница која има за цел на нај брз начин да ви ги достави до вашиот дом вашите омилени пијалоци. Нашата цел е на полесен начин да дојдете до посакуваниот производ по приципот ДИНГ ДОНГ испорака до вашиот дом. 

КОНТАКТ

  • +389 070 233 980
  • bistravoda.mk@gmail.com
  • krigla.mk

FACEBOOK

krigla.mk © 2019. UKION SHOPS